, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Φωτογράφισε γυναίκα στο αυτοκίνητο του εν διαστάσει συζύγου της και βρέθηκε στα κρατητήρια

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε 46χρονη που καταγγέλθηκε από 52χρονη στη Θεσσαλονίκη ότι την παρενοχλεί διαρκώς θεωρώντας πως έχει σχέσεις με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η 46χρονη συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος Χαριλάου, καθώς κρίθηκε ότι φωτογράφισε την 52χρονη την ώρα που ήταν στο αυτοκίνητο του δεν διαστάσει σύζυγου της. Και δεν έφτασε μόνο αυτό, κατηγορείται ότι έστειλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο σύζυγό της 52χρονης μέσω εφαρμογής.

Πριν λίγο οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, η οποία άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, απόκτηση υλικού μη δημόσιας πράξης, απειλή και εξύβριση και την παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η 52χρονη πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατάθεσή της ανέφερε πως όχι μόνον δεν έχει καμία σχέση με τον εν διαστάσει σύζυγο της 46χρονης, αλλά ήταν συνεργάτες επί σχεδόν είκοσι χρόνια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.