01:14, Τρίτη
16 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 53χρονος για ασέλγεια ανήλικης στη Θέρμη

Έστειλε στη φυλακή 53χρονο που κατηγορήθηκε για ασέλγεια 13χρονης το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε για κατάχρηση σε ασέλγεια σε φυλάκιση 3 ετών και αποφάσισε οι 3 μήνες να εκτιθούν και το υπόλοιπο της ποινής να ανασταλεί. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του εν μέρει αρνήθηκε την κατηγορία λέγοντας ότι η επαφή που είχε με την ανήλικη ήταν… «πατρική», χωρίς όμως να μπορέσει να δικαιολογήσει τις συζητήσεις με ερωτικό περιεχόμενο. 

Ο 53χρονος κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε τη φιλία που είχε η κόρη της συζύγου του με την 13χρονη και ότι το κοριτσάκι φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από τον πατέρα της 13χρονης και όπως το περιέγραψε ο ίδιος στο δικαστήριο όταν η κόρη της γυναίκας του αποκοιμήθηκε εκείνος πήγε στο δωμάτιο των παιδιών και ασέλγησε στην 13χρονη που εκείνη την ώρα ασχολούταν με το κινητό της. Μάλιστα παρ’ ότι η ανήλικη αντέδρασε εκείνος επέστρεψε στο δωμάτιο και μάλιστα έκανε κουβέντες περί ερωτικών ταινιών. Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε την επομένη στον πατέρα της όσα συνέβησαν και ο τελευταίος έκανε καταγγελία στην αστυνομία, που οδήγησε στη σύλληψη του 53χρονου.

Το δικαστήριο κάνοντας χρήση των διατάξεων του νέου νόμου για τα πλημμελήματα αποφάσισε ένα μέρος της ποινής να εκτιθεί και τον οδήγησε στις φυλακές.