, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δ. Χαλκηδόνος: Στο Ταμείο Ανάκαμψης εντάχθηκε η ανακαίνιση του κέντρου υγείας Κουφαλίων

Με τον υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο, συναντήθηκε στο δημαρχείο Χαλκηδόνος, ο δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Χαλκηδόνος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος έθιξε το θέμα του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων.

Είχε άμεση επικοινωνία τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, ο οποίος συνομιλώντας με τον δήμαρχο του μετέφερε το ευχάριστο νέο, ότι το Κέντρο Υγείας Κουφαλίων έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης για να ανακαινιστεί ριζικά, ενώ τον διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει και το θέμα της στελέχωσής του.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος καλωσόρισε τον κ. Βεσυρόπουλο και τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τόσο του ιδίου όσο και γενικότερα της κυβέρνησης για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνος. «Τα προβλήματα είναι πολλά αλλά εμάς ως τοπική αυτοδιοίκηση και ως Δήμο Χαλκηδόνος αυτό που μας απασχολεί ιδιαίτερα είναι κυρίως το θέμα του ενεργειακού κόστους και η ομαλή εκτέλεση των δημοσίων έργων», είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

Από την πλευρά του, ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε ότι επισκέπτεται τον Δήμο Χαλκηδόνος προκειμένου να αφουγκραστεί τα προβλήματα του τόπου. «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Επισκέπτομαι τον δήμο σας για να ακούσουμε τα ειδικευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, καθώς όλοι μας γνωρίζουμε τα γενικευμένα προβλήματα του ενεργειακού κόστους και της αύξησης του κόστους κατασκευής που επηρεάζει την εκτέλεση των δημοσίων έργων», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Χαλκηδόνος συνόδευσε τον υφυπουργό στην περιοδεία του στην αγορά των Κουφαλίων και στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στη γαλακτοβιομηχανία της ΜΕΒΓΑΛ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.