, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνουν οι δικηγόροι της πόλης και οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ

Μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα στέλνουν οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης και οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, διοργανώνοντας χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το τουρνουά, με τίτλο “Love and Respect”, θα διεξαχθεί την Τρίτη 19/12, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Ευκαρπίας, με ελεύθερη είσοδο. Έχουν προσκληθεί να το παρακολουθήσουν ακαδημίες ποδοσφαίρου, ενώ τα έσοδα από δωρεές θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

«Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα στα παιδιά και στην κοινωνία ότι τα γήπεδα είναι χώρος πολιτισμού κι ότι ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους, όχι να τους χωρίζει» ανέφερε ο δικηγόρος Πασχάλης Παπαδόπουλος, εκ των πρωτεργατών της πρωτοβουλίας για τη διοργάνωση του τουρνουά.

Εκτός από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ΑΡ.Μ.Α. και Αριστοτέλης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.