, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ξέσπασε η τραγική μάνα στο δικαστήριο για τη δολοφονία υπαλλήλου ψιλικατζίδικου στην Τούμπα

Σε φορτισμένο κλίμα ξεκίνησε και διακόπηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για την άγρια ληστεία μετά φόνου με θύμα 44χρονο υπάλληλο ψιλικατζίδικου στην Τούμπα, που έπεσε νεκρός από το όπλο ληστή, όταν επιχείρησε να τον αφοπλίσει. Η μητέρα του θύματος επιχείρησε να προσεγγίσει τους κατηγορούμενους φωνάζοντας μέσα στην αίθουσα «φονιάδες, σκοτώσατε το παιδί μου». 

Η φονική ληστεία έγινε τα ξημερώματα της 6ης Νοεμβρίου 2021 στην Τούμπα όταν ένας 27χρονος από την Αλβανία φορώντας κουκούλα εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή του όπλου άρπαξε όσα χρήματα βρήκε στο ταμείο. Στη συνέχεια απαίτησε από τον 44χρονο υπάλληλο να του δώσει και άλλα και τότε αυτός έπιασε το όπλο που κρατούσε, όμως ο ληστής έστρεψε το όπλο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Έξω από το κατάστημα περίμενε, ως συνεργός, ένας 36χρονος Έλληνας η εμπλοκή του οποίου επιβεβαιώθηκε από βίντεο άλλων καταστημάτων της περιοχής. 

«Περιμένω το παιδί μου από τότε που έφυγε. Τα πόδια μου έχουν λυγίσει. Δεν αντέχω πια. Έχασα το στήριγμά μου», είπε η τραγική μάνα έξω από τα δικαστήρια. Είδε μπροστά της να περνούν οι δύο κατηγορούμενοι και φώναξε για να εκδικηθεί. «Σηκώνομαι κάθε πρωί και λέω καλημέρα Μάριε, καληνύχτα Μάριε. Κράτησα και το ποτήρι με το νερό που έχει», ανέφερε.  

Η δίκη διακόπηκε για την ερχόμενη Τρίτη ύστερα από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης.  

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.