, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

«Η Θεσσαλονίκη καλωσορίζει το EuroPride» – Γιγαντοπανό με το ουράνιο τόξο στο δημαρχιακό μέγαρο (ΦΩΤΟ+Video)

Στα χρώματα του ουράνιου τόξου ξεκινά να «ντύνεται» η Θεσσαλονίκη ενόψει του EuroPride που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη συμπρωτεύουσα.

Από τις 21 μέχρι τις 29 Ιουνίου θα διεξαχθεί η μεγάλη γιορτή της αγάπης, της συμπερίληψης και της αποδοχής και το δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης «καλωσορίζει» τη διοργάνωση.

«Η Θεσσαλονίκη καλωσορίζει το πρώτο EuroPride στην Ελλάδα», διαβάζουν οι περαστικοί έξω από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, όπου έχει στηθεί γιγαντοπανό με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Υπενθυμίζεται ότι το EuroPride διοργανώνεται από τις 21 μέχρι τις 29 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, με αποκορύφωμα τη μεγάλη παρέλαση υπερηφάνειας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αναμένονται περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια όπου το EuroPride διοργανώνεται σε πόλη που δεν συνιστά πρωτεύουσα μιας χώρας. Πριν από τη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης η τελευταία φορά ήταν το 2013 στη Μασσαλία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.