Η Αλεξάνδρα Νίκα πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της 9ης Φεβρουαρίου ένα πολυτελές αυτοκίνητο παρέσυρε τη σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού, τη στιγμή που κινούνταν πεζή μαζί με το μωρό της επί της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, ενώ ο οδηγός εξαφανίστηκε.
Η Αλεξάνδρα Νίκα και το μωρό της είναι καλά στην υγεία τους, και έτσι η οικογένεια του τραγουδιστή κοιτάει μπροστά μετά την περιπέτεια που βίωσε. Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής.
Μέσα από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η Αλεξάνδρα Νίκα φαίνεται να είναι σε πολύ καλή διάθεση, διασκεδάζοντας με την παρέα της, ενώ παράλληλα απολάμβανε τον αγαπημένο της στη σκηνή.
Δείτε τις φωτογραφίες












