, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξανά ζευγάρι με τον άνδρα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί 

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της. Το γνωστό μοντέλο και ο σύντροφός της, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, είχαν φτάσει ένα βήμα πριν το γάμο, ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν τελευταία στιγμή και οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, δεν είχε αποκαλύψει το πρόσωπο του αγαπημένου της και δεν είχε κάνει γνωστή καμία λεπτομέρεια για εκείνον.

Πέντε μήνες αργότερα, φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι είναι ξανά μαζί και η Δήμητρα Αλεξανδράκη μόλις το επιβεβαίωσε.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενα Μαριπόζα στο Youtube και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή.

«Αφού βρήκα εγώ τον βασιλιά μου, θα τον βρείτε όλες» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και τόνισε στην Έλενα Μαριπόζα πως ο άνδρας που την είδε να μιλάει τις προάλλες είναι ο πρώην σύντροφός της. «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε. Είναι μία συζήτηση που ξεκίνησε ξαφνικά να γίνεται αναπαραγωγή και να παίζει αρκετά στα Μέσα. Εκεί παραδέχτηκα πως έκανα εγώ λάθος που μίλησα για την πρόταση γάμου, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό μου, αυτό ένιωσα, αυτό έκανα.

Είδα ότι ακόμα και τα ελάχιστα που έδειχνα, δεν μου έκαναν καλό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν λειτουργεί. Κάθε φορά που δείχνω κάτι για την ζωή μου, μετά δεν λειτουργεί. Και επειδή υπάρχουν αρκετοί καλοθελητές που δεν μας θέλουν μαζί, να τους πω περαστικά και να είναι καλά», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. 

«Γίνονται τόσα πράγματα στον κόσμο μας, στιγμές πολύ έντονες και για αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με το αν είμαι παντρεμένη, αν παντρεύτηκα και αν χώρισα. Αυτός είναι ο καημός του κόσμου; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βγαίνω να μιλήσω τηλεοπτικά, έβλεπα κάμερα και έτρεχα, δεν ήθελα να έρθω σε δύσκολη θέση, αλλά ούτε να πω ψέματα», πρόσθεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.