, Πέμπτη
20 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ένα like της Jennifer Lopez φουντώνει τις φήμες χωρισμού από τον Ben Affleck

Εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck βρίσκονται σε φάση χωρισμού και η αντίδραση της πρώτης σε μια ανάρτηση στο Instagram έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Η 54χρονη τραγουδίστρια πως έκανε ένα like σε μια ανάρτηση στο Instagram που αναφέρεται στο χωρισμό για μια σειρά από σοβαρούς λόγους.

Συγκεκριμένα. η personal coach Lenna Marsak πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό μια σειρά από εικόνες όπου αναγραφόταν τα παρακάτω:

«Δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιή σχέση με κάποιον που:

Δεν έχει ακεραιότητα και δεν παρέχει συναισθηματική ασφάλεια. Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης. Χωρίς ακεραιότητα, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τα λόγια, τις πράξεις ή τις προθέσεις κάποιου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φόβου, άγχους και συναισθηματικής αστάθειας, που κάνει δύσκολο το να αισθανείς ασφαλής μέσα σε μία σχέση.

Δεν σέβεται το χρόνο σου και θεωρεί ότι δεν είναι σημαντικό να σου απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Δεν έχει επικοινωνιακές ικανότητες.

Δεν ξέρει ποιος είναι και τι θέλει».

Η Lopez δήλωσε ότι της αρέσει η ανάρτηση, κάτι που δεν κάνει πολύ συχνά και παρότι έκτοτε έχει εμφανιστεί στο Los Angeles φορώντας τη βέρα της, όλα τα στοιχεία δείχνουν προς την κατεύθυνση ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΤΜΖ, ο Affleck ζει το τελευταίο χρονικό διάστημα μόνος του σε άλλο σπίτι, ενώ σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι που μίλησε στο Us Weekly, τα προβλήματα ξεκίνησαν λίγους μήνες πριν, όταν το πρόγραμμα της Lopez άρχισε να γεμίζει με επαγγελματικές υποχρεώσεις που αφορούσαν κυρίως στην προετοιμασία της τουρνέ της. Η ίδια πηγή δήλωσε: «Η Jen είναι αφοσιωμένη στη δουλειά. Οι δυο τους βρίσκονται σε άλλες φάσεις τον περισσότερο χρόνο».

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.