, Σάββατο
15 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Γιώργος Δούκας: Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία Αλιμπέρτη, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα (Video)

Ο Γιώργος Δούκας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή, αλλά και το ειδύλλιο που του «χρέωσαν» με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» κι αρχικά, ανέφερε για τον εαυτό του: «Πάντα είχα την όρεξη να μάθω, αλλά ήμουν και θρασύτατος, κάνω πάντα την αυτοκριτική μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δούλευα στη νύχτα κι όλοι με είχαν για ναρκομανή, διότι έβγαινα στην πίστα κι ήμουν μέσα στην ένταση».

Αποκάλυψε επίσης, ένα περιστατικό που είχε μπει εμπόδιο στην καριέρα του. «Το 1998 είμαι ο πρώτος πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφημένος που παίρνει μαγαζί στις πλάτες του, το Posidonio. Ήμουν μόνος μου στην αφίσα. Αυτή η επιτυχία κράτησε 3 ημέρες. Είχαν τη φαεινή ιδέα να υποβιβάσουν το Posidonio, αντί να μπει πρώτο και να μπει η συνεργασία από κάτω, είπαν φταίει ο Δούκας και ο επιχειρηματίας είπε “δυστυχώς αυτό που έκανες με θίγει”. Μου κόστισε καλλιτεχνικά, από την Α’ εθνική έπεσα στα τάρταρα. Τα βρήκαμε με τον επιχειρηματία πολύ μετά, δεν δεχόταν να μου μιλήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιώργος Δούκας μίλησε για τη σχέση που του χρέωναν με τη Σοφία Αλιμπέρτη. «Συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία έκανε μία δήλωση ότι “περνάω καλά με τον Δούκα”. Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα», εξήγησε.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.