, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς» έγκυος στο πρώτο της παιδί (ΦΩΤΟ)

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί. Μιλώντας στο περιοδικό Beaute η πρωταγωνίστρια της «Γης της ελιάς», μίλησε για την εγκυμοσύνη της, ωστόσο τόνισε πως είναι λεπτό θέμα και δεν ήθελε να παρεξηγηθεί.Σε ερώτηση για το αν επιθυμούσε να αποκτήσει παιδί, απάντησε:

 «Όχι. Παρ’ όλο που θεωρώ πως είμαι γεννημένη μαμά. Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Από μικρή έλεγα πως θα υιοθετήσω. Δεν είχα το κόλλημα πως πρέπει να είναι βιολογικό μου παιδί για να το αγαπήσω. Πονάει η καρδιά μου για τα παιδιά όλου του κόσμου και κάποια στιγμή στη ζωή μου εύχομαι να μπορέσω να ασχοληθώ με παιδιά που έχουν ανάγκη».

201904041017390_5403_ANTIGONI_KOYLOYKAKOY_142019
Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τα δύο παιδιά του συντρόφου της: «Αισθάνομαι μητέρα τριών παιδιών. Ωστόσο, επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Ο πατέρας του παιδιού μου δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο και δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Επίσης, τα δυο παιδιά δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα. Σε μια τέτοια οικογένεια, λοιπόν, με το δεδομένο πως εγώ είμαι το δημόσιο πρόσωπο, διαφοροποιούνται τα δεδομένα. Φέρω την ευθύνη άλλων τεσσάρων ατόμων, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας μου που δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της, είναι πιο ιδιωτική, έτσι θα τη χαρακτήριζα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.