18:42, Τετάρτη
25 Μαΐου 2022

Κώστας Φραγκολιάς: Έμεινε 30 ώρες χωρίς ρεύμα – Η βοήθεια από τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη

Αποκλεισμένοι στα χιόνια έμειναν για δύο ημέρες οι συντελεστές του Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πρωί της Πέμπτης, όταν και επέστρεψαν στο στούντιο, μοιράστηκαν τις δικές τους περιπέτειες.

Ουσιαστικά, τα μεγαλύτερα προβλήματα τα έζησαν η παρουσιάστρια και ο Κώστας Φραγκολιάς, με το μοντέλο να μένει για 30 ώρες χωρίς ρεύμα και τις μισές χωρίς νερό.

Όπως αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπή, εκείνος που τον βοήθησε τουλάχιστον να μη χάσει την επικοινωνία, ήταν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι του άνοιξαν το σπίτι τους για να φορτίσει κινητό και λάπτοπ.

«Η Οδύσσειά μου ξεκινάει τη Δευτέρα που φύγαμε από εδώ σε μια απόσταση που μέχρι το σπίτι μου είναι ένα τέταρτο έκανα 3.5 ώρες. Δεν είδα πουθενά κανένα εκχιονιστικό παρά μόνο ένα περιπολικό… Ήμουν 30 ώρες ρεύμα και όταν ξύπνησα την Τρίτη το πρωί ήμουν και χωρίς νερό, σχεδόν 15 ώρες. Να ευχαριστήσω τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μου άνοιξαν το σπίτι τους και κατάφερα να φορτίσω κινητά, λάπτοπ,powerbank» εξιστόρησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Πηγή: znews.gr