20:30, Τετάρτη
25 Μαΐου 2022

Survivor: «Μου τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω. Με πρόλαβαν στο τσακ»

Για τη συμμετοχή του στο Survivor και τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία του, όταν αποχώρησε από αυτό, μίλησεο Βασίλης Σίμος, ο οποίος αποκάλυψε ότι κόντεψε να πεθάνει, όταν μετά από λίγο καιρό τρύπησε ο πνεύμονάς του.

«Το Survivor δε με βοήθησε ιδιαίτερα. Από το συγκεκριμένο κανάλι πραγματικά δε μου δόθηκε τίποτα και το έχω και λίγο σαν παράπονο. Όταν είχα βγει, επειδή είχα αποχωρήσει στους δυο μήνες είχαν υπάρξει προτάσεις και από το παλιό κανάλι που είχα κάνει την εκπομπή αλλά δε με άφηναν από τον σταθμό και την παραγωγή να κάνω κάτι γιατί ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι. Μου έλεγαν κιόλας ότι θα κάνουμε πράγματα, θα κάνουμε δοκιμαστικό που δεν έκανα ποτέ», δήλωσε αρχικά στο «MEGA Καλημέρα» και συνέχισε:

Τον πρώτο μήνα έχασα 12 κιλά, συνολικά έχασα 15 κιλά… Μου έπεφταν τα ρούχα. Η μάνα μου έπαθε σοκ. Γενικά έκανα πολύ καιρό να συνέλθω και μετά έπαθα και ένα πρόβλημα που δεν ξέρω αν προήλθε από εκεί, μου τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω. Με πρόλαβαν στο τσακ. Έκανα δυο χειρουργεία, παραλίγο να μείνω στον τόπο. Αυτό ήρθε τέσσερις μήνες μετά το Survivor».

#Tags: Survivor