, Δευτέρα
04 Δεκεμβρίου 2023

Μυρτώ Αλικάκη: Νιώθω πως δεν έχω ιδιαίτερη ανάγκη να πιστεύω στο Θεό (Video)

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί, τη σχέση της με τον Θεό και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

«Οι “Τέλειοι ξένοι” συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά στο θέατρο “Αθηνά”. Το έργο “Felicita” θα παρακολουθήσουμε μία ιδιαίτερη συνάντηση μίας γυναίκας με ένα νεότερο άνδρα», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

«Η “Αναστασία” ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική επιτυχία. Η πρώτη εικόνα που είχε το κοινό για έμενα ήταν μέσα από το ρόλο της “Αναστασίας”. Δεν δυσκολεύτηκα να αποποιηθώ την εικόνα της “Αναστασίας”. Τότε οι άνθρωποι της τηλεόρασης ήταν πιο απρόσιτοι. Υπήρχε ένα είδος αίγλης. Μόλις είχα χάσει τον μπαμπά μου, μία κυρία μου μίλησε σε ένα κατάστημα και μου “την είπε”, επειδή δεν ήμουν χαμογελαστή», συμπλήρωσε με τον ρόλο της, από τον οποίο έγινε διάσημη στο ευρύ κοινό.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε πως, «μου έχει γίνει πρόταση για το “Dancing with the stars”. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσω ένα ντουέτο με έναν σημαντικό καλλιτέχνη».

Για τη σχέση της με τη θρησκεία: «Νιώθω πως δεν έχω ιδιαίτερη ανάγκη να πιστεύω στο Θεό. Δεν μου αρέσει καθόλου να πιστεύω στη μοίρα. Μου αρέσει να νιώθω ότι μπορώ να αλλάξω τα πράγματα».

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Πέτρο Λαγούτη και την σχέση που διατηρούν λόγω των παιδιών τους.

«Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο που μας οδήγησαν στο διαζύγιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι το διαχειριστήκαμε μαζί. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται δυο άνθρωποι που έχουν παιδιά να μη μιλάνε, πρέπει να βρεις τον τρόπο. Υπάρχουν πάρα πολλά ομόφυλα ζευγάρια που θα μεγαλώσουν ένα παιδί με πολύ περισσότερη υγεία από ετερόφυλα ζευγάρια», υπογράμμισε.

Τέλος, αναφορικά με την εξωτερική της εμφάνιση η Μυρτώ Αλικάκη σχολίασε πως, «τις περισσότερες φορές ό,τι ανεβάζω είναι αφιλτράριστο. Είναι πολύ ωραίο να αγαπάμε τις ατέλειές μας, που μας κάνουν μοναδικούς».