, Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

Αυτός είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1!

Λίγες εβδομάδες μετά την αιφνίδια διακοπή της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τον Τζώρτζη Ποφάντη, ο σταθμός ανακοίνωσε το νέο πρόσωπο που αναλαμβάνει τα ηνία της τηλεόρασής του.

Πρόκειται για τον Νίκο Χριστοφόρου, που πριν από λίγους μήνες αποχώρησε από επικεφαλής της Green Pixel (εταιρεία παραγωγής που “κρύβεται” πίσω από τις περισσότερες παραγωγές σε Alpha και Star).

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1

O Νίκος Χριστοφόρου Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑΟ Όμιλος ANTENNA ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι ο Νίκος Χριστοφόρου αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου (Chief Content Officer) του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Στέλεχος με υψηλή τεχνογνωσία και πολύχρονη προϋπηρεσία στον χώρο των media, o Νίκος Χριστοφόρου θα έχει την ευθύνη του περιεχομένου των ANT1, MAK TV, ANT1+, Antenna Studios, καθώς και της παραγωγής ταινιών, και θα αναφέρεται στον Γιώργο Λεβέντη.Ο Νίκος Χριστοφόρου θα είναι επικεφαλής μιας νέας και πιο αποτελεσματικής δομής, η οποία θα επεκτείνει τις συνέργειες των εταιρειών σε επίπεδο περιεχομένου και, παράλληλα, θα συμβάλλει στη σταθερή ανάπτυξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.Με πορεία 30 ετών στον κλάδο, ο Νίκος Χριστοφόρου έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, CEO της Green Pixel Productions, ενώ πριν κατείχε τη θέση του MD της εταιρείας Studio ATA. Στο ενεργητικό του έχει πολλές επιτυχημένες παραγωγές, ενώ έχει συνεργαστεί με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Με στρατηγική σκέψη και διορατικότητα, ο Νίκος Χριστοφόρου θα συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου ANTENNA.
Αυτός είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1!