, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Eurovision 2024: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τη Μαρίνα Σάττι (Video)

Οι δύο ημιτελικοί της Eurovision 2024 ολοκληρώθηκαν και πλέον έχουμε μία πλήρη εικόνα του τελικού του Σαββάτου (11/5). Τα στοιχήματα πέφτουν… βροχή, με τη Μαρίνα Σάττι να φιγουράρει στην ένατη θέση.

Η Μαρίνα Σάττι με το “Zari” πέτυχε τον αρχικό στόχο της, ο οποίος ήταν η πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2024 και πλέον βάζει πλώρη για ακόμα πιο ψηλά, θέλοντας να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα.

Η ελληνική συμμετοχή έχει κερδίσει αρκετό κόσμο, γι’ αυτό και φιγουράρει στην ένατη θέση των στοιχημάτων. Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να βρίσκεται εκεί και τη βραδιά του τελικού ή αν θα μπορέσει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις.

Τα στοιχήματα δείχνουν τον παλμό, ωστόσο δεν πέφτουν πάντα μέσα, ειδικά όταν μιλάμε για τις θέσεις κάτω από την πρώτη τριάδα.

Μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι η Κροατία, η οποία δείχνει να ξεφεύγει στα στοιχήματα, ενώ το Ισραήλ παίρνει μεγάλο ποντάρισμα τις τελευταίες ώρες και από όγδοο εκτοξεύτηκε στη δεύτερη θέση!

Σταθερά ψηλά είναι η Ελβετία και η Ιρλανδία, ανοδική τάση έχει η Γαλλία, ενώ μεγάλη δύναμη έχει χάσει η Ιταλία και η Ολλανδία.

Τα στοιχήματα αλλάζουν κάθε λεπτό και το σίγουρο είναι ότι μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (11/5) θα υπάρξουν ακόμα αρκετές αλλαγές.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.