01:46, Παρασκευή
20 Μαΐου 2022

Σίσσυ Χρηστίδου: Δάκρυσε στον αέρα με τον καλεσμένο της

O Τζώνη Καλημέρης ήταν καλεσμένος στο «Χαμογέλα και πάλι», το πρωί της Κυριακής (23/1), με την Σίσσυ Χρηστίδου να τον υποδέχεται με τον πιο θερμό τρόπο.

Οι δυο τους είναι κουμπάροι και έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Λίγο πριν εμφανιστεί στο πλατό ο ισχυρός άντρας των media η παρουσιάστρια είπα χαρακτηριστικά:

«Από τη δουλειά δεν τον ήξερα πάρα πολύ καλά. Ήταν πάντα CEO, διευθυντής στα κανάλια αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερη επικοινωνία. Μετά, ξεκινάμε εκπομπή εμείς στο Open και έρχεται ο Τζώνυ διευθυντής, είχε όμως ήδη σχέση με τη Χριστίνα την Κοντοβά και της λέω, “κοίτα, εγώ επειδή δε θέλω να τα μπλέκω αυτά, δε θέλω πολλά πολλά με τους διευθυντές μου, δε θα βρισκόμαστε με τον Τζώνυ όσο είναι διευθυντής μου». Με παρακάλαγε η Χριστίνα να πάμε για ένα φαγητό, εγώ όχι. Όταν σταμάτησε να είναι διευθυντής μου, εκεί τον γνώρισα καλά και πλέον είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος».

Στη συνέχεια προβλήθηκε και ένα βίντεο αφιέρωμα για εκείνον και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

«Ωραίος τύπος», είπε με χιούμορ ο Τζώνη Καλημέρης με την κουμπάρα του να δακρύζει.

«Πολύ ωραίος τύπος. Εγώ συγκινήθηκα που το είδα, αλλά εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας. Κοίτα τώρα τι έπαθα. Δεν το έχω πάθει σε άλλα κι άλλα», σημείωσε η ίδια η παρουσιάστρια και προσπάθησε να συνεχίσει τη συνέντευξη.