, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Survivor: Ο Τζέιμς εκνεύρισε την Ασημίνα – Λες ότι ήρθα γιατί δεν μου αρέσει η ζωή μου έξω, του είπε

Στο Survivor που προβλήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο Τζέιμς Καφετζής και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήρθαν σε αντιπαράθεση, με τους δυο παίκτες να λύνουν τις διαφορές τους στο συμβούλιο του νησιού.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο παίκτης των Μαχητών μείωσε αγωνιστικά την παίκτρια των Διάσημων, λέγοντάς της ότι δεν επιλέγει τη Σταυρούλα στα αγωνίσματα ως αντίπαλο, γιατί είναι πολύ καλή παίκτρια.

«Είσαι 6-0 από τότε που ήρθε η Σταυρούλα» της είπε, προκαλώντας την οργή της.

Δεν μπορώ να ακούω για ματσαρίσματα από την Ασημίνα και την Κατερίνα όταν η τακτική τους είναι να κάνουν miss/match για να μην παίξουν με τη Σταυρούλα» είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

«Βγήκες εκτός για να κερδίσει η ομάδα σου και θα μιλήσεις για εμάς; Έλα σε παρακαλώ» ξέσπασε με τη σειρά της και η Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν αξιοποιήσατε σωστά το πέναλτι» συνέχισε ο παίκτης της μπλε ομάδας με την Ασημίνα αυτή τη φορά να παίρνει τον λόγο.

«Το αξιοποιήσαμε αλλά ξέρεις ότι υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες» του επισήμανε.

«Ότι είσαι 6-0 με τη Σταυρούλα. Εγώ ποτέ δεν το έχω παίξει παιχταράς» της απάντησε δηκτικά εκείνος.

Κάποια στιγμή, στο συμβούλιο η Ασημίνα του είπε: «Έχεις την εντύπωση ότι έξω δεν έχω μια ζωή που μου αρέσει;» και εκείνος της απάντησε: «Για να έρχεσαι εδώ για τέταρτη φορά, δεν είμαι σίγουρος».

«Τέταρτη ήρθα; Τρίτη ήρθα. Εσύ όμως είπες πως η έξω μου ζωή δεν μου αρέσει και έρχομαι εδώ μέσα. Εγώ εδώ μέσα έρχομαι για τους έξω! Κάνεις λάθος» του είπε ενοχλημένη η παίκτρια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.