, Κυριακή
28 Μαΐου 2023

«Βόμβα» Μανουσάκη! Επιστρέφει η συνέχεια αγαπημένης σειράς

Ο Μανούσος Μανουσάκης μοιράστηκε αναμνήσεις και παρασκήνια από τις μεγάλες του τηλεοπτικές επιτυχίες και αποκάλυψε την επιστροφή της σειράς «Τμήμα Ηθών» σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Με πέτυχατε μια δύσκολη μέρα με κλεισμένη φωνή λόγω των γυρισμάτων. Στο «Κόκκινο ποτάμι» βρισκόμαστε στην περίοδο της καταστροφής της Σμύρνης. Μαζεύουμε ιστορίες και φτιάχνουμε τους χαρακτήρες για την επιστροφή της σειράς ”Tμήμα Ηθών”», αποκάλυψε ο μεγάλος σκηνοθέτης .

Και συμπλήρωσε: «Ποιος δεν θα ήθελε τον Πάνο Μιχαλόπουλο για συνεργάτη του; Είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Θα δούμε καινούργια πρόσωπα στο ”Ηθών” θα περάσουν όμως και κάποιοι από τους παλιούς. Η σειρά καλώς εχόντων των πράγματων πάει για τον Δεκέμβρη του 2023 ή τον Γενάρη του 2024».

Μάλιστα, ο κ. Μανουσάκης αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή της Άννας Μαρία Παπαχαραλάμπους στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε έρθει στο γραφείο για άλλη σειρά όχι για τους ”Ψίθυρους καρδιάς”. Μόλις την είδα είπα πως είναι η ιδανική για τους Ψίθυρους. Της είπα ”μην κλείσεις κάτι άλλο” και έτσι έγινε. Το πρώτο επεισόδιο των «ψίθυρων δεν είχε πάει καλά. Από το δεύτερο και μετά εκτινάχθηκε».