, Παρασκευή
01 Μαρτίου 2024

Δ. Θεσσαλονίκης: Η «λευκή πετσέτα» που έριξε ο Ζέρβας και η υπόσχεση που κράτησε ο Αγγελούδης

«Λευκή πετσέτα» έριξε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας παρά το γεγονός ότι απομένουν άλλες 40 μέρες μέχρι την αλλαγή διοίκησης στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι μόνο πως η διοίκησή του σταμάτησε κάθε δραστηριότητα που αφορά την καθημερινότητα της πόλης, αλλά και πως ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος αποφεύγει τις εμφανίσεις και τις παρουσιάσεις μετά την ήττα του στις πρόσφατες εκλογές. Στα δημοτικά συμβούλια επιλέγει την αφωνία, αλλά ακόμη και σε επίσημες εκδηλώσεις δεν δίνει το «παρών». Τελευταίο παράδειγμα ο εορτασμός για την επέτειο του Πολυτεχνείου, όπου δεν παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις κατάθεσης στεφάνων αλλά περιορίστηκε απλά σε μία γραπτή δήλωση.

Κρατάει την υπόσχεση του ο νέος δήμαρχος

Αντίθετα, ο Στέλιος Αγγελούδης κρατάει την υπόσχεση του προς τους πολίτες ότι θα τον βλέπουν στους δρόμους. Το περασμένο Σάββατο και παρά τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην πόλη, μαζί με συνεργάτες του, έκανε περιοδεία στην περιοχή της Ξηροκρήνης. Συνάντησε δημότες και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα της γειτονιάς τους. Στην κορυφή των παραπόνων η καθαριότητα και η υψηλή παραβατικότητα.