, Τετάρτη
22 Μαρτίου 2023

Ο Ράμμος, ο Τσίπρας και η «εξαργύρωση»

Θέμα χρόνου είναι το… επόμενο επεισόδιο της σύμπλευσης Ράμμου-Τσίπρα, καθώς οι υπόνοιες για την ανοιχτή γραμμή των δύο ανδρών επιβεβαιώθηκαν πλέον με τον πιο εμφατικό τρόπο με τη θεατρική έξοδο Τσίπρα από την ΑΔΑΕ με τον φάκελο του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής, λέμε τώρα, ανά χείρας.

Έτσι τώρα όλοι περιμένουν το επόμενο βήμα του πρώην ανώτατου δικαστή και επικεφαλής της Αρχής στον «αγώνα» που δίνει για να εξυπηρετήσει το αφήγημα Τσίπρα στον δρόμο προς τις κάλπες, αλλά ταυτόχρονα μένει να δούμε και πώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα «επιβραβεύσει» τις υπηρεσίες του κ. Ράμμου, οι οποίες δεν είναι και λίγες το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Ράμμος άλλωστε εξαρχής ήταν αρωγός σε κάθε κίνηση του Αλέξη Τσίπρα στο ζήτημα των παρακολουθήσεων, αφού ήταν πάντα στο πλευρό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε «καταγγελία» με βάση πληροφορίες φιλικών προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσων ενημέρωσης. Ο κ. Ράμμος δεν δίστασε να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στον Ισίδωρο Ντογιάκο, θεωρώντας εαυτόν ως τον μόνο υπέρμαχο του Συντάγματος και της νομιμότητας στον αγώνα πάντα εξυπηρέτησης του «ανένδοτου» αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις, αν και ξέχασε ότι η συγκεκριμένη παράταξη στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχει… πρότερο έντιμο βίο.

Μην ξεχνάμε βέβαια και τη διαρροή-παρωδία για δήθεν προσπάθεια παρεμπόδισης ελέγχου από την ΑΔΑΕ,η οποία βέβαια διαψεύστηκε από τον ιδιωτικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας, αλλά και το επεισόδιο με το αίτημα του κ. Ράμμου προς τον Αλέξη Τσίπρα για «εμπλουτισμό» του ερωτήματός του με συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνου.Αυτά βέβαια είναι γνωστά αλλά ως γνωστόν η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως.

Αυτό που δεν έχουμε δει αλλά πολύ πιθανόν είναι να το δούμε σύντομα, είναι πως θα εξαργυρώσει ο κ. Ράμμος τη στήριξη που παρέχει στο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των παρακολουθήσεων καθοδόν προς τις κάλπες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL