, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ο Στ. Τσούλιας μεγάλος κερδισμένος από την εκλογή Αρναούτογλου στην Ευρωβουλή

Ο Στέλιος Τσούλιας, πρόεδρος των Τριτέκνων Θεσσαλονίκης, είναι ο μεγάλος κερδισμένος από την εκλογή του Σάκη Αρναούτογλου στην Ευρωβουλή.

Ο λόγος είναι πως ο κ.Αρναούτογλου, μετά την επιτυχία στην κάλπη των ευρωεκλογών, θα παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αγγελούδη προκειμένου να ασκεί τα νέα του καθήκοντα και τη θέση του στα δημοτικά έδρανα θα λάβει ο κ.Τσούλιας ως πρώτος επιλαχών.
Μάλιστα, ο κ.Τσούλιας έδωσε το «παρών» στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους συναδέλφους του, οι οποίοι του ευχήθηκαν «σιδεροκέφαλος» και «καλή αρχή».

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Σπύρος Βούγιας, κατά την έναρξη της συνεδρίασης έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον κ.Αρναούτογλου για την εκλογή του στην Ευρωβουλή με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, καθώς επίσης στους άλλους δύο δημοτικούς συμβούλους, τους Χάρη Αηδονόπουλο και Βασίλη Τομπουλίδη, για τη συμμετοχή τους στα ευρωψηφοδέλτια με τους Δημοκράτες και το ΚΚΕ, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.