, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Άγριος καβγάς Τζανακόπουλου – Κουμουτσάκου (Video)

Όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στο Kontra για το θέμα των υποκλοπών, παρέθετε τα επιχειρήματά του, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του είπε ότι το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο πολιτικό σύστημα και πως έχουν βάλει «βόμβα» στα θεμέλια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε στον Δημήτρη Τζανακόπουλο: «Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση», ζητώντας μάλιστα να σταματήσει τους τραμπουκισμούς.

Τότε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε: «Έχετε μάθει με στρατιωτικούς όρους να συνομιλείτε», με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να αντιτείνει, λέγοντάς του να κόψει αυτήν την προβοκατόρικη συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει στα κανάλια αυτές τις μέρες, χαρακτηρίζοντάς τον «τραμπούκο».

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος διερωτήθηκε ακόμη: «Είστε δεκανέας, τι είστε. Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τότε απάντησε: «Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε «Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που θα μου πείτε ότι τα έπαιρνα, αλήτη να ανακαλέσεις».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, συμπλήρωσε ότι δεν το έλεγε εκ του προσωπικού, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, να του ζητά να ανακαλέσει και ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Δείτε όσα ειπώθηκαν