Η Πιπιλή θέλει να φύγουν από τη ΝΔ οι…

pipili-1
Οι λαϊκιστές έφυγαν από τη ΝΔ, αλλά πρέπει να φύγουν και τα τελευταία «σταγονίδια» που έχουν απομείνει, υπογράμμισε, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», η πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Φωτεινή Πιπιλή, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει καταστροφική πολιτική για τη χώρα.
«Οι λαϊκιστές από τη ΝΔ, ευτυχώς, κατά τη γνώμη μου έχουν φύγει. Να φύγουν, αν έχουν μείνει, κάποια σταγονίδια λαϊκισμού, που κάποια έχουν ψιλομείνει στη ΝΔ. Να μείνουμε μόνοι μας σαν ένα σύγχρονο κεντροδεξιό ευρωπαϊκό κόμμα για να φέρουμε την ανάπτυξη στην Ελλάδα» είπε η κ. Πιπιλή.
Όπως αποκαλύπτουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, πριν ακόμα ζητήσουν κάτι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας «τα δίνουν όλα», πρόσθεσε και υποστήριξε ότι η ΕΕ και οι ΗΠΑ ήθελαν να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και γι τον λόγο αυτό -όπως υπογράμμισε- στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Στο ερώτημα γιατί η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για τα νέα φορολογικά μέτρα από τη στιγμή που η ίδια υπέγραψε μνημόνια και επέβαλε τον ΕΝΦΙΑ, η κ. Πιπιλή απάντησε ότι τα σκληρά μέτρα είναι αποτέλεσμα των επιλογών του ελληνικού λαού τα τελευταία 30 χρόνια. «Είμαστε συνυπεύθυνοι και για τις πολιτικές στις οποίες εμείς ως πολίτες – ψηφοφόροι επιβάλλουμε στους ψηφοθήρες πολιτικούς» είπε.
Καταλήγοντας υπενθύμισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος οι προεκλογικές αντιμνημονιακές εξαγγελίες που έκανε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, με τα γνωστά Ζάππεια.