08:07, Παρασκευή
20 Μαΐου 2022

Εισαγγελική έρευνα για τα πάρτι στα ξενοδοχεία

Έρευνα προκειμένου να εξεταστεί τί γινόταν στα πάρτι που οργανώνονταν από συγκεκριμένη ομάδα σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και αποκαλύφθηκαν μετά την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ξεκίνησε σήμερα η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης. Στην παραγγελία της για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε από την ασφάλεια να διερευνηθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της μαστροπείας.

Αφορμή για την εισαγγελική έρευνα στάθηκαν τα όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την καταγγελία της νεαρής και τη σύλληψη 27χρονου που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις χωρίς συναίνεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη δικογραφία υπάρχει κατάθεση που αναφέρεται στο συγκεκριμένο πάρτι και ότι εκτός των άλλων συμμετείχαν κοπέλες που προάγονται στην πορνεία.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι η ανάκριση για το κύριο μέρος της υπόθεσης του βιασμού καθώς η 24χρονη στην κατάθεση της την περασμένη Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο από τα τρία που έχει υποδείξει ότι την οδήγησαν στο δωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού. Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης επιβεβαιωθούν ή όχι οι υποψίες της κοπέλας ότι στο πάρκινγκ κάποιος της έριξε ουσίες στο ποτό της.

Ύστερα από αυτά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η επιβάρυνσης του κατηγορητηρίου αλλά και εμπλοκής άλλων προσώπων.