01:35, Δευτέρα
27 Ιουνίου 2022

Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου: «Έχουμε συνεννοηθεί»

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε ο 37χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι χτύπησε 14χρονη όταν εκείνη παρήγγειλε σάντουιτς τα οποία παρέλαβε και έφυγε χωρίς να πληρώσει από το οβελιστήριό του στους Νέους Επιβάτες. Στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έχουν δοθεί αμοιβαίες εξηγήσεις με την ανήλικη, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά του να δικαστεί σήμερα.

Ο 37χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ύστερα από τη μήνυση της 14χρονης. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο 37χρονος μετά την αποχώρησή της την ακινητοποίησε και τη χτύπησε στο πρόσωπο, με συνέπεια να αιμορραγήσει από τη μύτη. Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο.

Η εισαγγελέας της έδρας του Μονομελούς ζήτησε την αναβολή της υπόθεσης με το σκεπτικό ότι πρέπει να καταθέσει η ανήλικη που υπέβαλε τη μήνυση, παρά τη διαβεβαίωση του κατηγορούμενου ότι «έχουμε συνεννοηθεί με την κοπέλα», όπως είπε στο δικαστήριο. Έτσι η υπόθεση αναβλήθηκε για να κληθεί να καταθέσει η 14χρονη.