, Δευτέρα
27 Μαΐου 2024

search icon search icon

Στ. Αγγελούδης: Καλώ όλους τους Θεσσαλονικείς να μας στηρίξουν την ερχόμενη Κυριακή για να αλλάξει οριστικά σελίδα η πόλη (Video)

«Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας αποδοκίμασε τον απερχόμενο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα», τόνισε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Ο κ. Αγγελούδης θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο των εκλογών την επόμενη Κυριακή μαζί με τον κ. Ζέρβα.

«Αγαπάμε τη Θεσσαλονίκη και ήρθε η ώρα να δουλέψουμε γι’αυτήν όλοι μαζί», επισήμανε στις πρώτες δηλώσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, καταχειροκροτούμενος από όσους είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο εκλογικό του κέντρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος για το μήνυμα που έστειλαν σήμερα οι συμπολίτες μας. Η ανεξάρτητη, υπερκομματική μας παράταξη “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της πόλης. Σήμερα κλείνουμε οριστικά το κεφάλαιο της αδράνειας και της εγκατάλειψης. Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας αποδοκίμασε την απερχόμενη διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Καλώ με σεβασμό, σεμνότητα και εκτίμηση τους συμπολίτες μου να στηρίξουν την προσπάθεια μας για να γυρίσει η Θεσσαλονίκη σελίδα. Αύριο έρχεται νέα μέρα. Την επόμενη Κυριακή με την “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” η πόλη μας γυρίζει τη σελίδα που πρέπει», ανέφερε αρχικά ο κ. Αγγελούδης.

Στην ερώτηση για το εάν βλέπει νίκη την επόμενη Κυριακή, ο υποψήφιος δήμαρχος απάντησε: «Δεν είναι νίκη του Στέλιου Αγγελούδη. Είναι η νίκη της Θεσσαλονικης. Είναι η νίκη που θέλουν οι Θεσσαλονικείς» και πρόσθεσε:

«Σήμερα για εμάς είναι μια μεγάλη γιορτή με όλους τους ενεργούς πολίτες που αγκάλιασαν την προσπάθεια. Κάναμε έναν έντιμο αγώνα με πολιτισμό, χαμόγελο και αισιοδοξία. Ευχαριστώ πολύ τους συνυποψήφιους, τους καλώ όλους πραγματικά σε μια κοινή προσπάθεια να γυρίσουμε τη σελίδα που έχει ανάγκη η πόλη».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.