02:38, Κυριακή
14 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» τα ισόβια ο νεαρός που σκότωσε «αφέντρα»

Κάθειρξη 15 χρονών για ανθρωποκτονία με δόλο επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 34χρονο για τη δολοφονία ιερόδουλης πριν εφτά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ο 27χρονος τότε είχε προκαλέσει 16 χτυπήματα με μαχαίρι στην 34χρονη γυναίκα και τελικά τη στραγγάλισε με τα χέρια της σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση.

Ο νεαρός είχε πάει στο “σπίτι” της ιερόδουλης ζητώντας επιπλέον υπηρεσίες στη συνεύρεση τους καθώς η ίδια διαφήμιζε υπηρεσίες αυταρχικού σεξ σαν “αφέντρα”. Ο κατηγορούμενος όπως ομολόγησε στο δικαστήριο εκδιδόταν και ο ίδιος προκειμένου να διασφαλίζει τα προς το ζην.

Το έγκλημα διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2014 και τη γυναίκα βρήκε νεκρή σε λίμνη αίματος ο σύζυγός της, όταν διαπίστωσε ότι καθυστέρησε να τη δώσει το σύνθημα πώς ο πελάτης είχε αποχωρήσει από το σπίτι.

Στην απολογία του ο 34χρονος σήμερα ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα και αυτή τη φορά ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να την πνίξει αλλά προσπαθούσα να σταματήσει μία πληγή που έχει στο λαιμό της. Ανέφερε ότι αντέδρασε μόλις η γυναίκα άρχισε να το χτυπάει κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης τους.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης κάρτες συμπεριφοράς και έτσι η ποινή από ισόβια που επιβλήθηκε πρωτόδικα μειώθηκε στα 15 χρόνια κάθειρξη.