, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Το «κονκλάβιο» της Χαλκιδικής!

Η σύσκεψη για το πως θα «φιμωθεί» η «Κ» και η έρευνα του εισαγγελέα για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας!

Πληροφορηθήκαμε ότι τακτικά στον Πολύγυρο συσκέπτονται τρεις δήμαρχοι η κυρία Αναστασία Χαλκιά (Κασσάνδρας) και οι κ.κ. Αστέριος Ζωγράφος (Πολυγύρου), Μανώλης Καρράς (Ν. Προποντίδας), ένας αντιπεριφερειάρχης και – αυτοαναγορευόμενος – υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Γιώργος κι ένας πρώην νομάρχης Χαλκιδικής Βασίλης Βασιλάκης με αποκλειστικό θέμα το πως θα «φιμώσουν» την εφημερίδα Karfitsa προκειμένου να σταματήσει τις συνεχείς αποκαλύψεις για τα «έργα και τις ημέρες τους» όλα αυτα τα χρόνια.

Οι αναρίθμητες καταγγελίες και οι δραματικές αποκαλύψεις της «Κ» από την πολύμηνη έρευνα για τα σκάνδαλα σε βάθος εικοσαετίας στην Χαλκιδική ήταν φυσικό και επόμενο να ενοχλήσουν τους εμπλεκόμενους σε αυτά. Διασπάθηση δημοσίου χρήματος, κακοτεχνίες, ανολοκλήρωτα έργα για τα οποία δαπανήθηκαν σε εργολάβους εκατομμύρια ευρώ είναι μόνο μερικά από όσα έχουν αποκαλυφθεί με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον των χιλιάδων μόνιμων κατοίκων αλλά και εκατομμυρίων τουριστών που κατακλείουν κάθε χρόνο τη μαγευτική Χαλκιδική.

Ακούστε κυρίες και κύριοι: Καταρχάς χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που αποτελέσαμε την αφορμή για να ομονοήσετε έστω κι έτσι απέναντι στον «κοινό εχθρό». Αφού είστε ανίκανοι να συστρατευτείτε ως εντολοδόχοι των κατοίκων της Χαλκιδικής για να τους υπηρετήσετε αξιοποιώντας τον πακτωλό εκατομμυρίων που σας έχουν διατεθεί τόσα χρόνια και να φτιάξετε υποδομές σε μια περιοχή που υποφέρει, φαίνεται ότι κόπτεστε πρωτίστως για την συγκάληψη των «έργων» σας καθώς αποδειχτήκατε κατώτεροι των περιστάσεων και του ρόλου που σας ανατέθηκε.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA