Την πρόταση προς τον γερμανικό σύλλογο για τον
Δημήτρη Γιαννούλη γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Όπως αναφέρουν οι “ ασπρόμαυροι”, η προσφορά που έγινε στην Άουγκσμπουργκ είναι 3 εκατομμύρια συν 1 εκατομμύριο ευρώ σε μπόνους, σύνολο 4 εκατομμύρια.
Είναι δεδομένη και εκπεφρασμένη η επιθυμία του 30χρονου αριστερού μπακ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεδομένη είναι και η επιθυμία του Ολυμπιακού να εντάξει στο ρόστερ του τον διεθνή αμυντικό.
Υπενθυμίζεται πως ο Γιαννούλης μετακόμισε στο γερμανικό σύλλογο το καλοκαίρι του 2024, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Νόριτς. Τα “ καναρίνια” είχαν αποκτήσει τα δικαιώματα του Γιαννούλη, αρχικά με μορφή δανεισμού, τον Ιανουάριο του 2021 και με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του ίδιου έτους – μια μετακίνηση που έφερε 8,5 εκ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ.




