Τι δώρο έκανε ο κόουτς στον υπουργό; - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

Τι δώρο έκανε ο κόουτς στον υπουργό;

Συνεχίζεται η εκστρατεία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας - Η συνάντηση με το Στρ. Σιμόπουλο

Συνεχίζεται και σήμερα η προεκλογική εκστρατεία του Γιάννη Ιωαννίδη με αμείωτους ρυθμούς.

Το πρωί ο κόουτς βρέθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για να ευχηθεί στο συνάδελφο βουλευτή και φίλο του, υπουργό Θεόδωρο Καράολγου, ο οποίος έχει την ονομαστική του εορτή.  “Τις καλύτερες ευχές μου για την ονομαστική του γιορτή έδωσα πριν από λίγο στο φίλο Θόδωρο Καράογλου, τον οποίο επισκέφθηκα, όπως και δεκάδες φίλοι του, στο γραφείο του. Διάλεξα μάλιστα και ένα συμβολικό δώρο: ένα πέταλο για καλοτυχία. Εύχομαι να του φέρει γούρι για την πολύ σημαντική δουλειά που κάνει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης” έγραψε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής μακεδονίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ioannidis-Karaoglou

 

Στη συνέχεια συναντήθηκε στο εκλογικό του κέντρο με το γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτο Σιμόπουλο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο κ. Ιωαννίδης από «πρώτο χέρι» για την πορεία και την εξέλιξη των δημόσιων έργων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, που βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας (Ίωνος Δραγούμη 3).

“Ευχαριστώ τον φίλο Στράτο για την ενημέρωση που μού έκανε για την πρόοδο των δημοσίων έργων στην Περιφέρεια Κεντρικης Μακεδονίας.
Ο Στράτος κάνει εξαιρετική δουλειά αφού κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αναστήσει σημαντικά έργα που είχαν νεκρωθεί για διαφόρους λόγους.
Τον ευχαριστώ επίσης γιατί ήταν θετικός στις δικες μας προτάσεις. Συμφωνήσαμε να είμαστε σε στενή επικοινωνία για όλα τα θέματα της αρμοδιότητας του” υπογράμμισε ο κ. Ιωαννίδης.

«Ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει αποδείξει με την επαγγελματική του κυρίως αλλά και με την πολιτική του πορεία ότι είναι μαχητικός, ομαδικός και αποτελεσματικός. Οι ιδιότητες αυτές είναι απαραίτητες στις καινούριες απαιτήσεις που έχει πλέον ο θεσμός της Περιφέρειας μέσα στο σημερινό Ευρωπαϊκό περιβάλλον. Στηρίζω ανεπιφύλακτα την προσπάθεια του.» δήλωσε ο τελευταίος.

Το απόγευμα, ο Γιάννης Ιωαννίδης θα περιοδεύσει στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, όπου θα χαιρετίσει τους μαθητικούς αγώνες πάλης που φιλοξενούνται στο γυμναστήριο Ευρωπού. Στη συνέχεια θα μεταβεί σε Γουμένισσα, Πολύκαστρο και Κιλκίς, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Ioannidis-Simopoulos

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ