, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 έως 25 Φλεβάρη

Αυτή η εβδομάδα έχει αρκετό ενδιαφέρον γιατί θα βιώσουμε πολλές εναλλαγές σε γεγονότα, στις δικές μας ψυχικές διαθέσεις που και εκείνες θα εναλλάσσονται και θα παλεύουν ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα.

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ίσως ακούσουμε για κάποια σκληρά γεγονότα, που ενώ μπορεί να μην είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές, θα νιώσουμε ότι θα μπορούσε να είμαστε εμείς ένα κομμάτι αυτής της κατάστασης.

Η Πανσέληνος στις 24/2 που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 14.30, στη 5η μοίρα, επισφραγίζει μία άκαμπτη και παγερή αντιμετώπιση της κυριαρχίας, πάνω σε ανίσχυρες ομάδες, ή πρόσωπα. Μεγάλη προσοχή να δώσουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού «Δίδυμοι 25 – 26/5, Παρθένοι 27 – 28/8, Τοξότες 26 – 27/11 και Ιχθύες 24 – 25/2».

ΚΡΙΟΣ
Αυτές τις μέρες θα νιώσετε έντονη πίεση με την εργασία, την καθημερινότητα σας, την υγεία σας. Είναι μάλλον πολύ δύσκολο να κατανοήσετε τους άλλους εφόσον η επικοινωνίας σας θα βρίσκεται σε μία θέση αρκετά προβληματική. Το καλύτερο για σας είναι να κρατήσετε θέση αναμονής, παρά αμυντική διάθεση, χάνοντας με αυτό τον τρόπο το δίκιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα συναισθήματα σας αυτή την εβδομάδα περνούν σε μία περίεργα παγερή κατάσταση, όπου αρχίζετε να καταλαβαίνετε αρκετά καλά τις προθέσεις των αγαπημένων σας προσώπων, ή του προσώπου που έχετε βάλει δίπλα σας. Είναι αλήθεια ότι οι λύσεις δεν θα βρεθούν άμεσα, αλλά θα έχετε το επόμενο διάστημα αρκετές ευκαιρίες να κάνετε μία εκ βαθέων ανάλυση των καταστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η περίοδος είναι αρκετά πιεστική για σας, όπου η επιρροή της Πανσελήνου, θα ταρακουνήσει τις σχέσεις σας με την οικογένεια και της καριέρας σας. Αν υπάρχουν πρόσωπα που σας δημιουργούν τροχοπέδη στην εξέλιξη σας, εντοπίστε τα και δουλέψτε με μεθοδικότητα, ώστε να βρείτε εσείς την έξοδο κινδύνου και για να απαλλαγείτε από αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ένα συναισθηματικό λουτρό, όπου θα περάσουν από μπροστά σας όλα εκείνα που θα πρέπει να δώσετε τον χρόνο και την υπομονή για να τακτοποιηθούν. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσετε με κάποια πρόσωπα που σας βαραίνουν κάποια λάθη, ενώ αφήστε για αργότερα συμφωνίες, που μπορεί να μην ταιριάζουν με εκείνα που σας αντιπροσωπεύουν.

ΛΕΩΝ
Είστε αρκετά αναστατωμένοι με πρακτικά θέματα, οικονομικές σας ανάγκες και ανασφάλειες που σας γεμίζουν τα πρόσωπα που βρίσκονται υπό την προστασία σας, ή δίπλα σας. Για κανένα λόγο δεν θα πρέπει να κάνετε οικονομικές συμφωνίες αυτή την εβδομάδα και μην αφήσετε στους άλλους το περιθώριο να σας εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την περίοδο γίνεστε πρωταγωνιστές, εφόσον η Πανσέληνος στην 5η μοίρα του ζωδίου σας, έχει να σας διδάξει αρκετά πράγματα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο Κρόνος πιέζει αφόρητα το ολόγιομο φεγγάρι και εσείς είστε περισσότερο έτοιμοι για να δείτε χωρίς φίλτρα, τα πρόσωπα των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ
Είστε ίσως αρκετά πιεσμένοι με το εργασιακό σας περιβάλλον, ή με κάποιο θέμα της υγείας σας, κάτι που σας δημιουργεί μία εσωτερική ανάγκη, να πάρετε από μέσα σας δύναμη και κουράγιο να προχωρήσετε και να νικήσετε τα εμπόδια. Αυτή η Πανσέληνος θα σας δημιουργήσει επίσης και μία ανασφάλεια σε εργασιακά θέματα, που μπορεί να μην τα είχατε φροντίσει όταν έπρεπε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις μέρες αυτές θα κάνετε πολλές αναθεωρήσεις τόσο στο φιλικό σας περιβάλλον, όσο και στα συναισθήματα που τρέφετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι όταν κάτι εναντιώνεται στα σχέδια και τα οράματα σας, θα σας κάνει περισσότερο δυνατούς, οπότε και μην έχετε καμία αμφιβολία για την προσωπική σας νίκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες, κυρίως σε σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Γενικότερα θα αντιληφθείτε μία έντονη δυσαρέσκεια των άλλων προς εσάς, κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με θάρρος. Μία νέα σελίδα θα ανοίξει για σας το επόμενο διάστημα και αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σας και τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι μία πολύ ισορροπημένη για σας περίοδος, όπου μέσα από κάποιες μετακινήσεις, θα βρεθείτε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή. Είναι επίσης πιθανό να σας ενοχλήσουν κάποια πρόσωπα με την κριτική τους διάθεση, αλλά πιστέψτε σε ότι κάνετε και θα δείτε το θετικό αποτέλεσμα το επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μέρες αυτές σας δημιουργούν πολλές αναστατώσεις, συναισθηματικές και οικονομικές, κάτι που θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε καλύτερα σε βάθος χρόνου. Είναι αρκετά πρώιμο να ζητάτε από τους άλλους να σας καταλάβουν, όταν το μυαλό σας είναι πολύ μπροστά, σε όποια ηλικιακή ομάδα και να ανήκετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, είναι ένδειξη μιας πολύ πιεστικής χρονικής στιγμής για τις συνεργασίες, τον γάμο και την σχέση σας. Το ολόγιομο φεγγάρι θα επαναφέρει αυτή την περίοδο πολλά θέματα που εσείς δεν θέλατε να τα αγγίξετε λόγο κάποιων ανασφαλειών σας και τώρα θα καθορίσετε με τη στάση σας, εκείνο που αξίζει να βρίσκεται στην ζωή σας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.