, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ο ιδανικός άνδρας στο… κρεβάτι! ΕΡΕΥΝΑ της Daily Mail

 

Πως είναι πάνω κάτω “ο ιδανικός άντρας” για τις γυναίκες; Μοιάζει με έναν κολυμβητή ή έναν αθλητή του water polo με ικανοποιητικό πέος…

Οι επιστήμονες που ως γνωστό έχουν μελετήσει πολλάκις το θέμα “μέγεθος πέους” κάθε τόσο προσπαθούν να καταλάβουν αν τα εκατοστά παίζουν σημαντικό ρόλο για τις γυναίκες.

Ο συντάκτης της εφημερίδας Daily Mail με αφορμή μια έρευνα που έγινε για το θέμα γράφει ότι οι γυναίκες του 21ου αιώνα, αντίθετα από ό,τι μπορεί να πιστεύεται, σκέφτονται περισσότερο σαν τις γυναίκες των… σπηλαίων για τις οποίες, το μέγεθος του πέους, ήταν το «κλειδί» για να κάνουν σεξ με έναν άντρα.

Η έρευνα για την οποία μιλάμε έγινε από μια ομάδα Αυστραλών επιστημόνων που έδειξαν σε πάνω από 100 ενήλικες γυναίκες 5.145 εικόνες ανδρών επεξεργασμένες σε computer.

Κάθε εικόνα έδειχνε μια αναπαράσταση ενός άνδρα, με διαφορετικές αναλογίες όσον αφορά το ύψος, τη διάσταση στις πλάτες και φυσικά το μέγεθος του πέους.

Τα μεγέθη του πέους ήταν σχεδιασμένα μεταξύ 5 και 13 πόντων, καθώς, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Οτάβα, στον Καναδά, τόσο είναι το μέσο μέγεθος του πέους που συναντάται στη Δύση.

Στη συνέχεια οι γυναίκες κλήθηκαν να απαντήσουν ποιά σημεία έβρισκαν ελκυστικά στις φωτογραφίες των ανδρών.
Τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), έδειξαν ότι πάνω κάτω οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς άντρες με μεγάλες πλάτες και λεπτή μέση, δηλαδή άντρες με σώμα σαν κι αυτό που έχουν οι κολυμβητές και οι αθλητές του water polo. Εκτός όμως από την εμφάνιση οι γυναίκες αποδείχτηκε ότι ενδιαφέρονται πολύ και για το  μέγεθος του πέους, καθώς οι περισσότερες προτίμησαν τα μοντέλα που είχαν πέος 13 εκατοστών.

Αυτό ίσως εξηγεί και το γιατί οι άντρες έχουν αναλογικά με το σώμα τους μεγαλύτερο όργανο σε σχέση με άλλα ζώα (π.χ το αντρικό όργανο είναι μεγαλύτερο από αυτό του γορίλα).

Ετσι τα αποτελέσματα αυτά έρχονται σε αντίθεση με άλλες έρευνες που έλεγαν οτι το μέγεθος του πέους δεν παίζει μεγάλο ρόλο.

Πάντως οι επιστήμονες δεν μπόρεσαν να συμπεράνουν ποιο είναι ακριβώς το μέγεθος του πέους που θέλουν οι γυναίκες, απλώς κατέληξαν ότι όσο πιο μεγάλος είναι ο… ανδρισμός, τόσο το καλύτερο.

Υπάρχει βέβαια και ένα παρήγορο στοιχείο για τους άνδρες που δεν είναι τόσο προικισμένοι και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως ναι μεν το μεγάλο πέος θεωρείται ελκυστικό, όμως αν ο άντρας που το διαθέτει δεν βλέπεται ή το σώμα του είναι χάλια τότε τα πράγματα αλλάζουν… Δηλαδή με λίγα λόγια ο παράγοντας εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή συντρόφου, αρκεί ο ωραίος άντρας να έχει τουλάχιστον ένα νορμάλ όργανο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.