, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Παρουσιάστηκε η νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την προεδρία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Η προγραμματική διακήρυξη της Ένωσης Βιοτεχνών –Νέοι Ορίζοντες παρουσιάστηκε στην πρώτη -ενόψει των Επιμελητηριακών Εκλογών- επίσημη συνάντηση υποψηφίων συμβούλων του Συνδυασμού που διεκδικεί τη διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ).
Η παρουσίαση έγινε από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Ένωση Βιοτεχνών –Νέοι Ορίζοντες» και υποψήφιο πρόεδρο του ΒΕΘ, Ιωάννη Φωτιάδη, ενώ ακολούθησε συζήτηση μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017. Όπως είπε ο κ. Φωτιάδης το πρώτο έντυπο με τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού είναι έτοιμο και κάλεσε τους υποψήφιους συμβούλους να το προωθήσουν στους συναδέλφους επιχειρηματίες ώστε «να γίνουν κοινωνοί των απόψεών μας και των δράσεων που προγραμματίζουμε». Όμως, όπως ο ίδιος εξήγησε, «αυτοί οι άξονες είναι μόνο η αρχή. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε τον Οδικό Χάρτη με τον οποίο θα πορευτούμε ως διοίκηση στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την επόμενη τετραετία». Επίσης διαβεβαίωσε τους υποψήφιους συμβούλους ότι οι απόψεις τους και οι τεκμηριωμένες προτάσεις τους «δεν θα πέφτουν στο κενό. Θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμά μας και θα αποτελέσουν προτεραιότητες της επόμενης διοίκησης».
Ο κ. Φωτιάδης κάλεσε τους υποψήφιους συμβούλους, οι οποίοι συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Βιοτεχνών –Νέοι Ορίζοντες, να δώσουν όλοι μαζί τον αγώνα ώστε «οι θέσεις του Συνδυασμού μας να γίνουν γνωστές στο ευρύ επιχειρηματικό κοινό της πόλης μας. Να πείσουμε τους συναδέλφους ότι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για αλλαγή ‘’σελίδας’’ στο ΒΕΘ και για ένα αξιόπιστο Επιμελητήριο που θα είναι δίπλα στον βιοτέχνη. Για ένα Επιμελητήριο που δεν θα περιορίζεται σε έναν διακοσμητικό ρόλο και δεν θα αναλώνεται σε δημόσιες σχέσεις με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και όχι μόνο».
Όπως εξήγησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΒΕΘ «ζητήματα όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό, η έλλειψη ρευστότητας, τα κόκκινα δάνεια, οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις προς το δημόσιο και ΔΕΚΟ είναι στην κορυφή της ατζέντας μας» και διαβεβαίωσε πως «θα παλέψουμε για να δοθούν λύσεις».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.