, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Απασχόλησαν πάλι οι Kardashians με την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

Κάθε στιγμή του χρόνου η οικογένεια Kardashian θέλει να συγκεντρώνει την προσοχή πάνω της. Πάντα αυτός ο στόχς τους στέφετε με απόλυτη επιτυχία. Έτσι και τα Χριστούγεννα με κάποιον τρόπο απασχόλησαν, αυτήν την φορά με την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.
Η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους είναι η χαρά του Photoshop και ίσως είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως έχει γίνει ένα γενικό «ρεκτιφιέ» στην φωτογραφία. Πολλές  υπερβολές και λάθη μόνο και μόνο για να γίνει και ο αντίστοιχος ντόρος.
https://www.instagram.com/p/BrxiLosAGpL/
Για παράδειγμα, όπως αναφέρει το Cosmopolitan, κάποιοι fans ισχυρίζονται πως τα πόδια της Khloe Kardashian έχουν γίνει photoshop πάνω στα πόδια της Kylie Jenner στη φωτογραφία. Επίσης, όλες οι μορφές φαίνονται σαν να έχουν καρφιτσωθεί, σα να μη συνέβη ποτέ φωτογράφιση, αλλά ένα κολάζ μέσω Photoshop. Τα κεφάλια είναι πολύ μεγάλα σχετικά με το σώμα και τα πρόσωπα μοιάζουν με εκθέματα του μουσείου Madame Tussauds.

#Tags: Instagram

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.