01:53, Πέμπτη
30 Ιουνίου 2022

Στέλιος Τσακαλαΐδης “Lovd”: «Με σκληρή δουλειά όλα είναι εφικτά»

Είναι νέος, φιλόδοξος και τολμηρός… είναι Θεσσαλονικιός και γνώστης της trap και pop μουσικής. Στόχος του είναι να εισχωρήσει δυναμικά στη μουσική βιομηχανία φέρνοντας ένα νέο και ξεχωριστό είδος μουσικής.

Τον λένε Στέλιο Τσακαλαΐδη, γνωστός ως «Lovd» και από πάντα αγαπούσε τη μουσική. Από τριών ετών πήγαινε στην ταβέρνα του παππού του, και – όπως ο ίδιος αναφέρει – έπαιρνε από τον τραγουδιστή το μικρόφωνο για να τραγουδήσει. Η μουσική ήταν κάτι έμφυτο για τον “Lovd” και από πολύ νωρίς το αντιλήφθηκαν και οι γονείς του. Από 12 ετών έλεγε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι και ήταν σίγουρος ότι αυτό θα κάνει στη ζωή του.

Έμαθε κιθάρα και άρχισε να γράφει και να τραγουδάει ελαφρολαϊκά, διότι ήταν τα τραγούδια που έμαθε μέσα από τα ακούσματα της οικογένειας του.

Η μουσική για τον “Lovd” είναι τρόπος έκφρασης και μια καλή διέξοδος από τη φρενήρης καθημερινότητα. Αντλεί έμπνευση από τα συναισθήματα και τα βιώματα του γράφοντας μόνος τους στίχους των τραγουδιών του.

Το ξεκίνημα του στη μουσική βιομηχανία το έκανε επηρεασμένος από την trap μουσική, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει την ανάγκη να στρέψει την καλλιτεχνική του πορεία στη reggaeton και την pop μουσική.

Το μεγάλο στήριγμα του Lovd είναι οι γονείς και οι φίλοι του που τον ακολουθούν πιστά και υποστηρίζουν το κάθε του βήμα. Ξεκίνησε με ενα κανάλι στο youtube όπου ανέβαζε covers για να δείχνει στον κόσμο τη δουλειά του και να μοιράζεται τα τραγούδια του.

Εδώ και δύο μήνες συνεργάζεται με τη δισκογραφική Musicantz όπου του δόθηκε η ευκαιρία να βγάλει το πρώτο του single με τίτλο «Πόσο».

Ο “Lovd” φροντίζει η μουσική του να απευθύνεται σε πολλές ηλικιακές ομάδες και βασικός του στόχος είναι να φέρει έναν καινούριο αέρα, ώστε κάποια στιγμή η δουλειά του να λειτουργήσει ως πηγή έμπνευσης για τους νέους.