, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Στην ΕΡΤ3 εισέβαλαν μέλη του «No Border Camp» – Κατέβασαν σημαία της ΕΕ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

3a


Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 είναι αυτή την ώρα περίπου 15 άτομα ενώ πάνω απο 100 βρίσκονται έξω απο το κτίριο της Λεωφόρου Στρατού.
Τα άτομα μέσα και έξω από την ΕΡΤ 3 είναι απο το camp που έχει στηθεί εδώ και λίγες ημέρες στο ΑΠΘ στο πλαίσιο του «No Border Camp» καθώς πραγματοποίησαν κινητοποίηση απο το πανεπιστήμιο μέχρι και την ΕΡΤ3.
Τα μέλη του  «No Border Camp» κρατούσαν πανό το οποίο έγραφε «Ο κρατικός ολοκληρωτισμός χτίζει σύνορα και φράχτες η αλληλεγγύη τα γκρεμίζει»και σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα που μπήκαν στην ΕΡΤ3  ήθελαν να διαβάσουν μήνυμα στον αέρα,  ωστόσο , δεν τους άφησαν λίγο αργότερα πραγματοποίησαν συνέντευξη και αποχώρησαν . Λίγο μετά τις 19:00 αποχώρησαν γυρνώντας,  στους χώρους του ΑΠΘ και αφού έμειναν για λίγη ώρα στην Πλατεία Συντριβανίου φωνάζοντας συνθήματα .
4a
3a
2a

Εν τω μεταξύ νωρίτερα-  ομάδα απο τα μέλη του camp που βρέθηκαν μπροστά απο την ΕΡΤ3  κατευθύνθηκε στο Αρχαιολογικό μουσείο όπου και  κατέβασαν τη σημαία της ΕΕ, χωρίς να πειράξουν την Ελληνική σημαία που βρισκόταν ακριβώς δίπλα.

7cae680135908e6e066a8eacee9236e0_XL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.