, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2021: Πήραν τα δικαιώματα για την Miss Universe Greece

Τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas μέσα στα 11 χρόνια ζωής τους κατάφεραν να κορυφωθούν φέτος και να γράψουν ιστορία. Από αυτή τη χρονιά το δικαίωμα εκπροσώπησης για την κορωνίδα των παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς, που είναι το MISS UNIVERSE, το έχει ο οργανισμός ομορφιάς GS HELLAS και ο πρόεδρος τους Γιώργος Κούβαρης, να σημειωθεί ότι ο εθνικός διαγωνισμός GS HELLAS έχει στο ποστερ εκπροσώπησης του ακόμα 4 κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς, συγκεκριμένα το MISS EARTH, MISS SUPRANATIONAL, MISS INTERCONTINENTAL, MISS GLOBE.

Να τονιστεί επίσης ότι είναι ο μοναδικός εθνικός διαγωνισμός ομορφιάς με ολοκληρωμένη παραγωγή ανδρικών καλλιστείων. Οι τρείς πρώτοι άνδρες μπορούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο εξωτερικό στους εξής διαγωνισμούς: MISTER SUPRANATIONAL, MISTER GLOBE, MISTER TOURISM WORLD.

 Ο πρόεδρος του θεσμού των GS Hellas δήλωσε σχετικά με αυτό του το επίτευγμα: «11 χρόνια συνεχών αγώνων με μοναδική σκέψη την προώθηση της Χώρας και του αέναου Πολιτισμού μας σε όλες τις άκρες της Γης….Δεν πτοηθήκαμε ποτέ , ακόμα και όταν η χώρα πέρασε δύσκολες στιγμές εν μέσω μνημονίων και πανδημίας , ΕΜΕΙΣ ήμασταν εκεί και δίναμε άλλες μάχες στις διεθνείς σκηνές ομορφιάς , ανακτώντας το χαμένο έδαφος αίγλης και ομορφιάς . Ήρθε η ΩΡΑ να το φωνάξουμε παντού πως η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ για τα καλά στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς και ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ , που από φέτος ο οργανισμός GS HELLAS θα δώσει δυναμικό παρών στην κορωνίδα των παγκοσμίων που δεν είναι άλλος από το MISS UNIVERSE 2021 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ , μετά από 60 ΧΡΌΝΙΑ ,ΑΛΛΆΖΕΙ ΧΕΡΙΑ το δικαίωμα εκπροσώπησης , το MISS UNIVERSE θα εκπροσωπηθεί από ΜΙΑ STAR GS HELLAS 2021 . H ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΒΟΥΤΣΑΚΗ STAR GS HELLAS 2021 είναι official η ΝΕΑ MISS UNIVERSE GREECE 2021 ! ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.