, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

The Muppets SKG: Το πιο cool νέο στέκι που σε ταξιδεύει στο Soho της Ν.Υ.

Ανόητοι,άμυαλοι,μωροί ειναι μερικές από τις έννοιες της λεξης fool, που βλέπεις στα motos, «Made by fools» και «Fools rule the world» που υπάρχουν στον χώρο του νέου all day cafe-restaurant «The Muppets», και αυτό γιατί οι ιδιοκτήτες του από την αρχή πίστεψαν πως μπορούν να δώσουν ψυχή σε ενα άψυχο περιβάλλον.

Αυτή ακριβώς ήταν η θεμελιώδης ιδέα πίσω απο την δημιουργία του The Muppets.

Ο αρχιτέκτονας Στρατός Χατζηιωαννιδης,δειχνοντας σεβασμό στη διατηρητέα αξία του κτιρίου,έδωσε μια νέα πνοή στο χώρο με street και urban επιρροές εμπνευσμενες από το soho της Ν.Υ.

Η signatute cocktail list του επηρεασμένη από τα trends της έποχης και της παγκόσμιας κοκτέιλ σκηνής ειναι δημιούργημα του Αλέξανδρου Σουρμπάτη,με παραλλαγές κλασσικών κοκτέιλ πλάι στα signatures.

Last but not least at all,το υπέροχο μενού φαγητού,μια all day street food κάρτα με επιρροές από όλο τον κοσμο,έμπνευση και δημιουργία του Ανδρέα Μπασιάκου ενός από τους πιο δυναμικά ανερχόμενους chef της πόλης.

Info: Ολυμπίου Διαμαντή 55, Θεσσαλονίκη
Instagram: The Muppets Skg
Tik Tok: The Muppets Skg (@themuppetsskg)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ KARFITSA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.