Με χαμηλές ταχύτητες και σταματήματα η επιστροφή απο Χαλκιδική - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Με χαμηλές ταχύτητες και σταματήματα η επιστροφή απο Χαλκιδική

Ξεκίνησαν να επιστρέφουν όσοι Θεσσαλονικείς...

kinisi-xalkidiki-protomagia1Ξεκίνησαν να επιστρέφουν όσοι Θεσσαλονικείς είχαν φύγει απο την πόλη για να περάσουν το Σαββατοκύριακο σε μακρινές ή κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής.

Λίγο πριν απο τις 19:00 πολύ χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται απο τον κόμβο Καλλικράτειας , έντονο πρόβλημα με σταματήματα και χαμηλές ταχύτητες μετά το κόμβο Λακκώματος μέχρι και την Καρδιά, όπου για να κατέβουν την κατηφόρα οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή. Μικροκαθυστερήσεις και στους φωτεινούς σηματοδότες στο ρεύμα προς Θεσσαλονικη, στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας.

Λίγο πριν τις 21:00  Σχετικά καλή εικόνα απο το δρόμο της επιστροφής απο Χαλκιδική προς Θεσσαλονίκη με το πρόβλημα εντοπίζεται στο ύψος του Σχολαρίου και της  Καρδίας.

Λίγο πριν τις 22:00  To πρόβλημα εντοπίζεται στο άξονα Θεσσαλονίκης – Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Με χαμηλές ταχύτητες και μερικά σταματήματα απο το Λάκκωμα μέχρι και την Καρδία. Κίνηση έχει ακόμη στο φανάρι του  αεροδρομίου αλλά και στα  διόδια του Προφήτη στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ