, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Οχτώ συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη!

Στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών. Συνελήφθησαν συνολικά (8) άτομα.
Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η διακίνηση και κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνέλαβαν συνολικά, οκτώ (8) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Χαρακτηριστικά αναφέρονται, οι κάτωθι περιπτώσεις:

  • Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν χθες (10-12-2016), στο κέντρο της πόλης, 26χρονο αλλοδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης, συνολικού βάρους (34,28) γραμμαρίων.
  • Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ», βραδινές ώρες της 10-12-2016, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος, προ επικείμενου ελέγχου, απέρριψε στο έδαφος, δύο μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (29,2) γραμμαρίων.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χθες (10-12-2016), στην περιοχή των Πεύκων Θεσσαλονίκης, 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε οκτώ (8) μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (15,6) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.